ComPaYa Társasjáték webbolt
FŐOLDAL BOLT JÁTÉKOK ÚTMUTATÓ HOGYAN VÁLASSZUNK? TÖRZSVÁSÁRLÓ KERESÉS LINKEK KAPCSOLAT KERESKEDŐKNEK ÁLLÁS

Keresés névtöredék alapján


Csak raktáron:


Részletes keresés itt>>

 

Kosár

Üres!

Kolosszus Arena

A Reiner Knizia nevével fémjelzett Colossal Arena az Avalon Hill által kiadott klasszikus, Titan: The Arena, újranyomott változata. A Colossal Arena gyönyörű új képeivel, valamint 4 teljesen új teremtményével - melyek az eredeti verzióban nem szerepeltek - egy új és különleges játékélményt nyújtó társasjáték. A gladiátori hangulatot az arénában nyolc, egymással küzdő szörny biztosítja, mialatt tébolyodott spekulánsok életüket is kockáztatva vetik közéjük magukat, hogy egy-egy kedvencüket győzelemre juttassák. A játékosok folyamatosan téteket tesznek azon mesebeli teremtményekre, akik szerintük diadalmaskodhatnak a küzdelem végén. De vigyázat! Minden egyes kreatúra különféle képzettségekkel és képességekkel rendelkezik, és a játékosoknak okosan kell ügyeskedniük spekuláns kártyáikkal és tétjeikkel, hogy győzelemre vezessék kedvenceiket. Az izgalom egyre fokozódik, hisz minden egyes körben kiesik egy szörny. Vajon sikerül a kedvencednek győzedelmeskednie? Vagy bajnokod idő előtt kiesik a játszmából és így a tétjeidnek is bottal ütheted a nyomát? Tedd próbára magad és bajnokod és minden kiderül!

Feliratkozás hírlevélre

Itt feliratkozhat hirlevelünkre, amiben rendszeresen értesítjük újdonságainkról, készletfrissítéseinkről, illetve a rendeléseink időpontjáról!

Bemutatkozó

Cégünk 2004-ben alakult egy testvérpár családi vállalkozásaként. Vállalkozásunk célja a magyar játékpiac és játékélet fellendítése. Nagyobb kínálat létrehozásával szeretnék Magyarországon forgalmazni a Nyugat-Európában már ismertté vált társasjátékokat, hogy a leendő és a gyakorlott játékosoknak ne csak a Magyarországon megjelent néhány társasjáték közül kelljen választaniuk.

Küldetésünknek érezzük a társasjáték ismeretének bővítését a játékosok számának növelésével.

Amennyiben valamelyik játék megnyerte tetszését, akkor azt a kosár segítségével rendelheti meg. Kollégánk hamarosan visszaigazolja rendelését, amelyben jelezzük a várható szállítási határidőt is.
A játékot többféle úton kaphatja meg: személyesen átveszi tőlünk Érden a raktárunkban, Budapesten a Ferenc körút 27 szám alatt, illetve kérhet kiszállítást. Minden esetben a játékok ellenértékét csak az átvételkor kell kifizetni.
A bolt elérhetőségét itt is megtekintheti (kattintson a logóra!):

Várjuk érdeklődését!

Hanák Pál Loránd

Honlapunk folyamatos fejlesztés alatt áll. A Játékok menüpont alatt megtalálja a teljes társasjáték, kártyajáték és miniatűr kínálatunkat. Ha valamelyik társasjáték megtetszik vagy információra van szüksége, várjuk érdeklődő levelét, kérdezzen e-mailben!

Üzletünk:

ComPaYa Társasjátékbolt
1094 Budapest
Ferenc körút 27.
+36-20-4281186
info@compaya.hu

Az oldal fenntartója, és a rendelések kiszolgálását végzi:

Gamer Café kft.
2030 Érd
Budai út 28.
Adószám: 13603799-2-13
Bankszámla: 10403208-50526675-48551005
info@compaya.hu

itt választhat játékot>>

www.compaya.hu

Compaya Bt. 2005. - Minden jog fenntartva ©

BOLT

A bolt adataihoz kattintson ide

Kosár

Belépés

Név:
Jelszó:
Új regisztráció
Jelszóemlékeztető

Kategória választó

Társasjáték

Kártyajátékok

Kirakójátékok

Készségfejlesztő játékok

Smart Games fejlesztők

Gyerekjátékok

Kiegészítők és egyebek

Gyorslinkek

Játékok magyar leírással

Keresés

Akciós játékok

2020 újdonságok

Újdonságok

Heti újdonságok

Raktáron lévő termékek

Raktáron lévő társasjátékok

Raktáron lévő kártyajátékok

Raktáron lévő puzzlek

Friss raktárkészlet

Szállítás alatt

Kuruzslók Quedlinburgban

Kitchen Rush