ComPaYa Társasjáték webbolt
FŐOLDAL BOLT JÁTÉKOK ÚTMUTATÓ HOGYAN VÁLASSZUNK? TÖRZSVÁSÁRLÓ KERESÉS LINKEK KAPCSOLAT KERESKEDŐKNEK ÁLLÁS

Keresés névtöredék alapján


Csak raktáron:


Részletes keresés itt>>

 

Kosár

Üres!

Aranyásók - Szabotőr

A Játékosok törpékké válnak. Mindegyikük aranyásó, aki a saját alagútjában dolgozik egyre mélyebbre vájva a hegybe, keresve a kincseket vagy szabotálni próbálják a munkát az aranyásó útjába akadályokat görgetve. A csapatok tagjai próbálják segíteni egymást, bár gyakran nem tudják, hogy ki kicsoda. Ha az aranyásóknak sikerül eljutni a kincshez, akkor aranyhoz jutnak, míg ha a szabotőrök ezt megakadályozzák, üres kézzel távoznak. Ha az aranyásók sikertelenek, akkor a szabotőrök kapnak díjat. Az aranyat a szabályok szerint osztják szét egymás közt. Akinek a 3 forduló után a legtöbb aranya lesz, az nyer.

Feliratkozás hírlevélre

Itt feliratkozhat hirlevelünkre, amiben rendszeresen értesítjük újdonságainkról, készletfrissítéseinkről, illetve a rendeléseink időpontjáról!

Hogyan válasszunk?

Minden játék megkövetel néhány játékost (minimum kettőt, általában 4-5, de akár sokkal több játékosnak is szórakozást tud nyújtani) és némi időt (minimum félórát, de vannak több órán át tartó játékok is) alkalmanként. Ellentétben a közfelfogással, a játék nem csak a gyerekek egyedüli kiváltsága. Ajánlatainkban szereplő játékok az egész családnak szólnak, korra, nemre való tekintet nélkül. Sok örömöt, nevetést és izgalmat tartogat mindenki számára a játékkal töltött idő. Lepd meg magadat és családodat egy új szórakozással!

Csak ünnepnapokon?

A játék csábítása akkor a legnagyobb, amikor megkapjuk. És mikor kapunk általában játékot? Karácsonykor, vagy amikor születésnapunk van: ezek a játék hagyományos ünnepnapjai. De nem csak azért játszunk, mert valamilyen alkalom van! Hiszen nem csak akkor járunk moziba, amikor Golden Globe, vagy Oscar díj átadás van. Miért is játszanál évente csak egyszer vagy kétszer a társassal? Arra szeretnénk rávilágítani vagy vágyat kelteni az emberekben, hogy több alkalmat is találhatunk játszani. Hogyan és mikor? Itt felsorolnánk néhányat...

Egy este a barátokkal

Egy közösen eltöltött este során eredeti ötlet lehet meglepni a barátaidat egy új játékkal. A társasjáték változatosabb, interaktívabb és szórakoztatóbb lehet, mint egy éjszakai mozifilm. Mindenki jobban szeret magáért izgulni, mint a filmvásznon egy ismeretlenért, és itt mindenki magáért küzdhet. Egy-egy ilyen alkalommal kedvet kapnak új játékosok is, és nemsokára meglátod, a barátaid fognak megkérni vagy szervezni éjszakába nyúló partikat!

Adjunk játékot ajándékba!

Akadnak alkalmak, amikor virágot illetve bort illik adni. De vajon minek örül legjobban a megajándékozott? A nyolcadik üveg bornak, vagy inkább valami személyre szóló ajándéknak? Ha a megajándékozandót jól ismered, akkor biztosan találsz egy olyan játékot, amely az érdeklődési körének megfelelő! Ráadásnak ez az ajándék sokkal tartósabb, sokáig fognak rá emlékezni és érdekesebbé teszi az ünnepet!

Egy borús, esős napon vagy álmatlan éjszakán

Egy előre jól megtervezett kerti parti szórakozását elronthatja a természet. Azonban sütni a tűzhelyen is lehet, és amíg a többiek az ételre várnak, addig előkerülhet valamelyik társasjáték is. Már csak az a kérdés, melyiket válasszátok, amely mindenkinek tetszhet?

Nyaralás közben

A bográcsgulyás, a barbeque készítése közben vagy délután a vízparton, baráti társaságban kint a levegőn pompás alkalom, hogy a pihenés perceit feldobjuk egy-két partival.

itt választhat játékot>>


BOLT

A bolt adataihoz kattintson ide

Kosár

Belépés

Név:
Jelszó:
Új regisztráció
Jelszóemlékeztető

Kategória választó

Társasjáték

Kártyajátékok

Kirakójátékok

Készségfejlesztő játékok

Smart Games fejlesztők

Gyerekjátékok

Kiegészítők és egyebek

Gyorslinkek

Játékok magyar leírással

Keresés

Akciós játékok

2020 újdonságok

Újdonságok

Heti újdonságok

Raktáron lévő termékek

Raktáron lévő társasjátékok

Raktáron lévő kártyajátékok

Raktáron lévő puzzlek

Friss raktárkészlet

Szállítás alatt

Kuruzslók Quedlinburgban

Kitchen Rush


www.compaya.hu

Compaya Bt. 2005. - Minden jog fenntartva ©